​Telefon: 70 25 22 55
Find os på facebook

Blikarbejde - Odense og Fyn

Når inddækningerne skal repareres, tagrenderne skal skiftes, skifertaget trænger til en kærlig hånd, eller når facaden skal inddækkes, er VVS FYN din professionelle samarbejdspartner til blikarbejde.Vi udfører en bred vifte af opgaver på tagarbejde med bl.a. zinktagrender.

Kvalitet og service inden for blikarbejde på Fyn

Vi klarer både store og små opgaver inden for blikarbejde – hvad enten det er for en privat husstand, en virksomhed eller en offentlig institution.

Gennem tiden har vi håndteret både simple og komplicerede opgaver, hvilket giver os en særlig knowhow inden for blikarbejde.

Vores erfaring, bevidsthed om kvalitet og høje serviceniveau inden for arbejdet med blik, er en vigtig del af vores koncept, og derfor tøver vi heller ikke med at sige, at vi er nogle af branchens bedste til blikarbejde. Vi står også gerne for inddækning.

Din tilfredshed

Når du vælger VVS Fyn til at løse opgaven på blikarbejde, går du aldrig galt i byen. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor skal arbejdet være i orden ned til mindste detalje – hver gang. Det er din garanti for et solidt resultat.

Hos VVS FYN giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på blikarbejde.

Kontakt os på telefon 26 15 22 55 for at høre mere om blikarbejde.

Husk at vi også er autoriseret kloakme​ster

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo


Æblehaven 22

5462 Morud

Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk